Fjernvarme løsninger af høj kvalitet

Københavns VVS er storleverandør og – installatør af Fjervarme unit. Fjernvarme er miljøvenlig, og vælges derfor af flere og flere husejere. Hos Københavns VVS har vi gennem mange år valgt kun at opsætte højkvalitetsprodukter, da de erfaringsmæssigt er meget driftsikre. Det betyder, at vi er garant for at du som kunde, får en sikker og langtidsholdbar kvalitetsløsning.
Firmaet har opbygget en stor ekspertise på varmeveksler og uniter, og vore medarbe
j
dere sørger for at kunden får en sikker løsning. Vi udfører desuden ca. 200stk. varme eftersyn for kunder, på deres eksisterende anlæg.

Københavns VVS er fortrolig med flere forskellige producenter heriblandt METRO THERM. Vi sætter pris på den håndværksmæssige kvalitet, den nemme installation og den problemfri vedligeholdelse.
METRO THERM varmtvandsbeholdere er emaljeret indvendigt med en special emalje. Det giver et neutralt og hygiejnisk porcelænslag, der er en effektiv beskyttelse mod både kalk og korrosion. Varmtvandbeholderne er isoleret med CFC-fri materiale. Varmevekslerne til fjernvarme er fremstillet i henhold til de mest moderne principper for at opnå den mest optimale og energirigtige drift. 

Termix One type 1 varmeveksler Metrothem